Evenimente

Seara speciala Valentine's Day!

Sambata 14 februarie 2015, ora 20:00, va invitam cu multa dragoste la
"VALENTINE'S PARTY", in sala Imperial!

Va oferim o seara romantica cu divertisment, muzica de petrecere cu formatia "Nomad Music" din Targoviste, Academia de dans din Brasov si alte surprize.

Citeşte mai mult...

Petrecere de Revelion 2015!

Avem deosebita plăcere de a vă invita să petreceți trecerea dintre ani alături de noi, în localurile complexului "Casa Venus" într-o atmosferă de sărbătoare.

Vă oferim o seară de neuitat, cu divertisment, muzică de petrecere cu formația "Sentimentalii" din Focșani (sala Imperial), formatia "Rozmarin" (sala Crystal) și DJ ALEX (sala Casa Venus), tombola anului, focuri de artificii.
De acum o traditie, invitați speciali Academia de dans "Just Friends" din Chișinau, conducator si coregraf Igor Munteanu.

Citeşte mai mult...

Petrecere de Dragobete!

Sambata 22 februarie 2014, petrecem romaneste de Dragobete! In program: dansuri populare cu trupa de dans "Just Friends" din Chisinau, formatia "Rozmarin" si bineinteles multa voie buna.

Va asteptam cu drag, sambata 22 februarie de la ora 19.00.

Rezervari si informatii la telefon: 0728 289 819 sau www.facebook.com/casavenus

Seara speciala 8 Martie 2014!

Sexul frumos va avea parte de o petrecere elegantă dar și incendiară, cu formațiile “Rozmarin” și “Ritmic”, DJ Alex, trupa de dansatori “Just Friends” din Chișinău și multe surprize din partea casei.

Vă așteptăm cu drag sâmbătă 8 martie de la ora 19:00.

Citeşte mai mult...

Pagina 4 din 6